Home > Boeken > Onderwijs > Onderwijs netoverschrijdend > Beleid voeren in het onderwijs. Een selectie uit 7 jaar Handboek beleidvoerend vermogen
Delen Facebook Twitter Pinterest Google plus E-mail
De juiste prijs wordt berekend na inloggen. Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten.

Beleid voeren in het onderwijs. Een selectie uit 7 jaar Handboek beleidvoerend vermogen

door Luc De Man (Ed)

‘Beleid voeren in het onderwijs. Een selectie uit 7 jaar Handboek beleidvoerend vermogen’ is een bloemlezing, een verzameling van de meest relevante bijdragen - in originele verschijningsvorm en met blijvende impact op het onderwijsgebeuren - uit zeven jaargangen ‘Handboek beleidvoerend vermogen’. In dit gewaardeerde Handboek verschenen tientallen artikels in zeven rubrieken, de zeven dragers van beleidvoerend vermogen: doelgerichte visie, innovatief vermogen, responsief vermogen, reflectief vermogen, leiderschap, samenwerking, participatieve besluitvorming.

Toonaangevende auteurs staan in dit compilatieboek borg voor een bewust samengaan van zowel visiebepalende bijdragen als praktijkgerichte onderwerpen die te maken hebben met het beleidvoerend vermogen van schoolinstellingen. De gekozen artikels zijn tot op vandaag en wellicht nog heel lang, een frisse bron van inspiratie voor betrokkenen van alle onderwijsniveaus van het leerplichtonderwijs. Een duurzame schat aan informatie voor directeurs, leerkrachten, ondersteunend personeel, schoolbestuurders en lokale mandatarissen.

 

Lees meer

Standaard
Prijs € 29,00

Details

Beleid voeren in het onderwijs. Een selectie uit 7 jaar Handboek beleidvoerend vermogen
Auteur(s): Luc De Man (Ed)
ISBN: 978-2-509-02910-2

Over de auteur(s)

Meer in deze rubriek

Levensbeschouwelijke vakken Kris Denys en Frie van Camp (Reds.)
Veerkrachtig voor de klas Annick Jehaes
Leerkracht zijn in een stedelijke context Barbara De Groot
KIESKIT Vlaamse Scholierenkoepel
Schooluitval tegengaan Sarah Neyts
Leerkrachten en hun loopbaan Willy Steensels en Luc De Man (Eds.)

Alle boeken in deze rubriek