Menu

Gezocht: nieuwe inspirerende topics voor de kinderopvang voor onze Cahierreeks Kinderopvang

Lokale besturen die inzetten op goede kinderopvang investeren in de toekomst. Goede kinderopvang organiseren is echter niet zo eenvoudig en dus is alle hulp hierbij meer dan welkom.

05-05-2022 -

Daarom bieden wij met onze Cahierreeks Kinderopvang verantwoordelijken en medewerkers in de kinderopvang hulp inzake inspiratie, informatie en werkinstrumenten om de opvang nog professioneler, veiliger en kwaliteitsvoller te organiseren.

In onze cahiers tonen andere organisatoren van kinderopvang hoe zij aspecten als wennen, speelaanbod, communicatie met ouders via facebook, taalbeleid, etc. vormgeven. In ieder cahier en op de bijhorende website vind je praktische werkinstrumenten die je rechtstreeks kan inzetten in de werking. Onze cahiers zijn informatief en bieden handvatten om het beleid en aanpak van de kinderopvang te veranderen of aan te scherpen en in te spelen op ontwikkelingen in de kinderopvang.

We hebben al heel wat cahiers over diverse onderwerpen gepubliceerd, maar zijn uiteraard telkens op zoek naar nieuwe interessante topics. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Vul hier onze enquête in over welke onderwerpen jij nog graag een cahier zou zien verschijnen en maak kans op een e-book naar keuze! We verloten namelijk drie digitale cahiers naar keuze onder de deelnemers.

Benieuwd naar de topics waar we reeds een cahier over publiceerden? Bekijk hier ons aanbod in de Cahierreeks Kinderopvang.

Ook interessant

Zorg & welzijn

Dementie bij mensen met een verstandelijke beperking (werkboek)

Expertisecentrum Dementie

Bestel

Zorg & welzijn

HealthLi Buurtkompas

Joke Coussement
Leen Haesaert
Karolien Baldewijns

Bestel

Zorg & welzijn

Veerkracht is meerkracht

Inge Pasteels
Jan Smits
Fran├žois Didden
Simon Ashworth

Bestel

Zorg & welzijn

Ik zie je niet ... maar wel graag

Kim Bastaits
Inge Pasteels

Bestel

Zorg & welzijn

Buitenslapen - cahierreeks Kinderopvang

Bestel

Zorg & welzijn

Fijne SOFA-momenten (map)

Katrien Peeters
Liesbet Van Vlasselaer

Bestel