Menu

Gezocht: nieuwe inspirerende topics voor de kinderopvang voor onze Cahierreeks Kinderopvang

Lokale besturen die inzetten op goede kinderopvang investeren in de toekomst. Goede kinderopvang organiseren is echter niet zo eenvoudig en dus is alle hulp hierbij meer dan welkom.

05-05-2022 -

Daarom bieden wij met onze Cahierreeks Kinderopvang verantwoordelijken en medewerkers in de kinderopvang hulp inzake inspiratie, informatie en werkinstrumenten om de opvang nog professioneler, veiliger en kwaliteitsvoller te organiseren.

In onze cahiers tonen andere organisatoren van kinderopvang hoe zij aspecten als wennen, speelaanbod, communicatie met ouders via facebook, taalbeleid, etc. vormgeven. In ieder cahier en op de bijhorende website vind je praktische werkinstrumenten die je rechtstreeks kan inzetten in de werking. Onze cahiers zijn informatief en bieden handvatten om het beleid en aanpak van de kinderopvang te veranderen of aan te scherpen en in te spelen op ontwikkelingen in de kinderopvang.

We hebben al heel wat cahiers over diverse onderwerpen gepubliceerd, maar zijn uiteraard telkens op zoek naar nieuwe interessante topics. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Vul hier onze enquête in over welke onderwerpen jij nog graag een cahier zou zien verschijnen en maak kans op een e-book naar keuze! We verloten namelijk drie digitale cahiers naar keuze onder de deelnemers.

Benieuwd naar de topics waar we reeds een cahier over publiceerden? Bekijk hier ons aanbod in de Cahierreeks Kinderopvang.

Ook interessant

Zorg & welzijn

Vergeten dat je vergeet

Bart Schepers
Dr. Dirk Liessens

Bestel

Zorg & welzijn

Groen, je mentale boost

Herman Vereycken
Tamara van Reijen

Bestel

Zorg & welzijn

't Klikt

Maite Mallentjer

Bestel

Zorg & welzijn

Het Rijk der Spelen

Ann Steverlynck
Simon Wemel

Bestel

Zorg & welzijn

Bewegen tijdens en na kanker

Marie Crabbé
Vicky Van Stappen
Ine De Clerck
Dimitri Vrancken

Bestel

Zorg & welzijn

Voed je brein

Yves Meersman

Bestel