Menu

Beleid voeren in onderwijs: een opdracht voor heel het team!

De herkenbare thematische cahiers uit de reeks 'Beleid voeren in het onderwijs' creƫerden de laatste jaren een blijvende impact op het onderwijsgebeuren. Met actualiteitswaarde en open debat als de belangrijkste criteria. Toonaangevende auteurs staan borg voor een bewust samengaan van zowel visiebepalende bijdragen als praktijkgerichte onderwerpen. De bijdragen zijn telkens opnieuw een frisse bron van inspiratie voor betrokkenen van alle onderwijsniveaus van het leerplichtonderwijs.

04-10-2022 -

Het ontwikkelen van beleidvoerend vermogen op school is zeker geen taak van de leidinggevenden alleen, maar van het hele team. Betrokkenheid en engagement van alle teamleden is essentieel. Een geïntegreerd beleid leeft door heel de school, waarbij de teamleden effectief invloed uitoefenen op de besluitvorming.

Daarom ontwikkelden we een compilatieboek vol straffe artikels. Een ‘best of’ voor leerkrachten, dat verdient gelezen en herlezen te worden. Uit elk van de reeds verschenen 17 cahiers selecteerde onze redactieraad één bijdrage, gericht op het microniveau: de klas.

Dit is het perfecte cadeau voor alle teamleden! Een boek met verdiepende bijdragen van hedendaagse thema’s die relevant zijn voor zowel de school- en klaspraktijk. Ze zijn inspirerend en ondersteunend voor specifieke vaardigheden, een grote(re) weerbaarheid, veerkracht en vooral veel visie (werkbare) omtrent de actuele uitdagingen in het onderwijs.

Bestel voor 30/11 je exemplaren. Voor 1-9 exemplaren betaal je 29 euro per exemplaar, vanaf 10 exemplaren krijg je 25% korting en betaal je slechts 21,75 euro per exemplaar. Bestellen kan per mail via tine.mous@politeia.be

Wat mag je verwachten? Klik hier om de inhoudstafel te bekijken.

Ook interessant

Onderwijs

Wij weten van praten

Geertrui De Ruytter
Ann Martin

Bestel

Onderwijs

Architectuur maakt school

Luc De Man
Marianne Coopman

Bestel

Onderwijs

Vlaamse toetsen

Luc De Man
Kris Denys

Bestel

Onderwijs

Meer weten over (effectief) leren

Marc Van den Brande
Wouter Smets

Bestel

Onderwijs

Tucht voor onderwijspersoneel in stedelijk en gemeentelijk onderwijs

Hildegard Schmidt

Bestel

Onderwijs

De leraar is een team

Luc De Man
Els Gallin

Bestel