Menu

Ontdek de kracht van chatbots, WhatsApp, AI en Chat GPT

07-06-2023 -

Artificiële intelligentie of kunstmatige intelligentie slaat op een systeem dat in staat is om zelfstandig te leren en beslissingen te nemen in nieuwe situaties op basis van wat het geleerd heeft. Het maakt zichzelf met andere woorden steeds beter. ChatGPT is een chatbot waar men vragen of opdrachten kan invoeren en waarbij een getraind taalmodel in staat is menselijke interactie te benaderen. Chatbots kennen we al uit de commerciële sector. Je kent wel de site waar opeens een venster oppopt ‘Hallo, ik ben Stef, kan ik je helpen?’.

Zo helpt ChatGPT jou of je leerlingen dus ook. En de resultaten die we uit deze chatbot krijgen, zijn soms echt verbluffend goed.

Wil je te weten komen hoe chatbots, WhatsApp, AI en Chat GPT de potentie hebben om het onderwijslandschap te veranderen? Wil je leren hoe chatbots en WhatsApp kunnen bijdragen aan efficiëntere communicatie met studenten, ouders en collega's, en ontdekken hoe AI en Chat GPT de leerervaring kunnen verbeteren door gepersonaliseerd leren, automatische feedback en geavanceerde leeranalyse? Schrijf je dan in voor dit webinar en laat je inspireren door de grenzeloze mogelijkheden van deze innovatieve technologieën in het onderwijs van de toekomst.

Ook interessant

Onderwijs

Muzische vorming breed evalueren

Bestel

Onderwijs

Leer Lokaal Verzamelmap

OVSG

Bestel

Onderwijs

Iedereen telt

Luc De Man
Marc Van den Brande

Bestel

Onderwijs, Personeel, Politie & veiligheid

Een job bij de politie | 7de editie (het oude: ik word politie-inspecteur)

Bart De Cocker
Fanny De Maeght
Kevin De Vlieger
Nathalie Adam

Bestel

Onderwijs

De toekomst van het onderwijs aan jonge kinderen

Bestel

Onderwijs

Gemeentelijk onderwijs: verzelfstandigen en samenwerken

Jurgen Bal

Bestel