Menu

Level Up! Nieuw magazine voor jongeren over gezond gamegedrag

13-11-2023 -

Eén op de tien jongeren die gamet, vertoont risicovol gedrag. Dat blijkt uit cijfers van het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere Drugs (VAD). Om jongeren en hun ouders te helpen, richtten twee ervaringsdeskundigen, Matthias Dewilde en Bavo Vroman, GameChangers op. Daarmee willen ze gamers die kampen met intens gamegedrag ondersteunen naar een on- en offline balans. "We gaan onder meer naar scholen om onze verhalen te delen en daarnaast doen we ook begeleiding van individuen en gezinnen.".

Ze ontwikkelden nu ook ‘Level up’, een nieuw magazine over gezond gamen en een handige tool voor leerkrachten om in gesprek te gaan met de leerlingen over hun game- en schermgedrag. De lezers kunnen het bovendien mee naar huis nemen, waar ze zelf of met hun ouders verder kunnen werken aan een evenwichtig game- en schermgebruik.

“Level Up"! bevat 32 interactieve en inzichtrijke pagina’s rond gezond gamen en digitale balans. Het is gericht naar de 1e graad middelbaar, maar kan ook in het zesde leerjaar en tweede graad van het middelbaar gebruikt worden.

Tijdens de voorintekenactie van het magazine kan u pakketten bestellen aan 35 euro per pakket (1 pakket bevat 25 exemplaren). Nadien wordt dit 45 euro per pakket. Bij afname vanaf 10 pakketjes ontvangt u bovenop de actiekorting nog eens 10% extra korting op uw volledige pakketbestelling.

Klik hier voor de volledige informatie, en klik hier om het magazine in te kijken!

Om pakketten te bestellen en voor meer informatie over deze actie kan u mailen naar tine.mous@politeia.be. De actie loopt tot en met 31 december. De levering wordt eind januari voorzien.

Ook interessant

Onderwijs

Muzische vorming breed evalueren

Bestel

Onderwijs

Iedereen telt

Luc De Man
Marc Van den Brande

Bestel

Onderwijs, Personeel, Politie & veiligheid

Een job bij de politie | 7de editie (het oude: ik word politie-inspecteur)

Bart De Cocker
Fanny De Maeght
Kevin De Vlieger
Nathalie Adam

Bestel

Onderwijs

De toekomst van het onderwijs aan jonge kinderen

Bestel

Onderwijs

Gemeentelijk onderwijs: verzelfstandigen en samenwerken

Jurgen Bal

Bestel

Onderwijs

Zeg het maar

Vera Van de Velde

Bestel