Menu
17 May

Seminarie Blended learning in het basisonderwijs

Spreker Tobe Baeyens

Prijs:
€ 95,01
Schrijf u in

Incl. btw

  • 17-05-2019

Samenvatting

Bij blended learning worden klassikale en digitale activiteiten gecombineerd. Dit kan zowel thuis als op school. De digitale activiteiten maken nieuwe werkvormen mogelijk. Het seminarie 'Blended learning in het basisonderwijs' gaat dieper in op de mogelijkheden van deze werkvormen. Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden wordt gekeken hoe technologie kinderen kan activeren, en hoe de leerkracht zich meer kan focussen op het ondersteunen en begeleiden. Tijdens het seminarie krijg je een helder beeld van hoe je technologie op jouw school op een positieve manier kan inzetten. Er worden heel wat handvaten aangereikt waarmee je concreet aan de slag kan gaan.

Deelnemers die het boek 'Blended learning - de toekomst is digitaal' van de lesgever-auteur willen aankopen, kunnen dat doen aan kortingsprijs (20 ipv 29 euro) bij aanvang van het seminarie.

Deze opleiding is bestemd voor:

secundair onderwijs

Programma

09u00

–– Onthaal –—

09u30

Uiteenzetting
Tobe Baeyens

11u00

–– Pauze –—

11u15

Uiteenzetting
Tobe Baeyens

12u30

–– Einde –—

Over de spreker(s)

Tobe Baeyens

Tobe Baeyens is informaticus en onderwijstechnoloog. Hij begon zijn carrière als docent informatica en fysica in Brussel. Sinds 2015 werkt hij bij Erasmushogeschool Brussel als adviseur onderwijs. Hij is er mee verantwoordelijk voor de evaluatie en implementatie van het digitaal leerplatform, de professionalisering van docenten en het uitwerken van het beleid over digitaal leren. Hij nam deel aan een researchproject bij PXL over learning analytics en werkte daarvoor in Engeland in de Summerhill School, de oudste democratische school ter wereld.

Meer info

Ook interessant

Onderwijs

Naar een veilige school

Bestel

Kleuteronderwijs, Lager onderwijs, Secundair onderwijs

24 Apr

Seminarie: Co-teaching op school

Locatie: Uitgeverij Politeia, Keizerslaan 34, 1000 Brussel

Prijs: € 99

Schrijf u in

Onderwijs

Blended learning

Tobe Baeyens

Bestel

Onderwijs

Armoede op school

Frie Van Camp
John Maes

Bestel

Onderwijs

Gewenst gedrag en sanctiebeleid op school (tweede herwerkte editie)

Bestel