Menu
25 Oct

Opleiding: Blended learning in het onderwijs

Spreker Tobe Baeyens

Prijs:
€ 99,00
Schrijf u in

Incl. btw

  • 25-10-2019

Samenvatting

Bij blended learning combineren leerkrachten klassikale en digitale activiteiten. Dat kan zowel thuis als op school. De digitale activiteiten maken ook nieuwe activerende werkvormen mogelijk. Deze opleiding gaat dieper in op die werkvormen. Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden bekijken we hoe technologie kinderen kan activeren, en hoe de leerkracht zich meer kan focussen op het ondersteunen en begeleiden.

Tijdens de opleiding krijgt u een helder beeld van hoe u technologie op uw school kan inzetten. Er worden heel wat tips aangereikt waarmee u concreet aan de slag kan gaan. 

Deelnemers die het boek Blended learning - de toekomst is digitaal van de lesgever-auteur willen aankopen, kunnen dat doen aan kortingsprijs (20 ipv 29 euro) bij aanvang van de opleiding.

Programma

09u00

–– Onthaal –—

09u30

Uiteenzetting
Tobe Baeyens

11u00

–– Pauze –—

11u15

Uiteenzetting
Tobe Baeyens

12u30

–– Einde –—

Over de spreker(s)

Tobe Baeyens

Tobe Baeyens is informaticus en onderwijstechnoloog. Hij begon zijn carrière als docent informatica en fysica in Brussel. Sinds 2015 werkt hij bij Erasmushogeschool Brussel als adviseur onderwijs. Hij is er mee verantwoordelijk voor de evaluatie en implementatie van het digitaal leerplatform, de professionalisering van docenten en het uitwerken van het beleid over digitaal leren. Hij nam deel aan een researchproject bij PXL over learning analytics en werkte daarvoor in Engeland in de Summerhill School, de oudste democratische school ter wereld.

Meer info

Ook interessant

Onderwijs, Zorg & welzijn

Leer-KRACHT: leiding geven vanuit angst naar zelfvertrouwen

Oiheba Bensaâd

Bestel uw printeditie

Onderwijs

Armoede op school

Frie Van Camp
John Maes

Bestel uw printeditie

Onderwijs

Naar een veilige school

Bestel uw printeditie

Onderwijs

Blended learning

Tobe Baeyens

Bestel uw printeditie

Lager onderwijs, Secundair onderwijs

23 Oct

Opleiding: Feedback geven aan leerlingen

Locatie: Uitgeverij Politeia, Keizerslaan 34, 1000 Brussel

Prijs: € 99

Schrijf u in