Menu
06 Dec

Opleiding: Inspireer uw medewerker met uw missie, visie en strategie - van team tot organisatie.

Spreker Nancy De Vogelaere

Prijs:
€ 185,00
Schrijf u in

Incl. btw

  • 06-12-2019

Samenvatting

Leiding geven is geen evidentie. U kiest al dan niet bewust om de sprong te wagen en plots zit u in een sandwich positie. Tegenstrijdige belangen waarvan u voordien amper het bestaan wist, komen op uw pad. U wilt wel inspirerend leidinggeven, maar dat leidinggeven gaat soms gepaard met afzien.

Niet iedereen kan het zomaar 'vanzelf', met een even grote 'naturel' - hoe goed u ook probeert. En zelfs wie het spontaan in zich heeft, mist vaak de kapstokken om het zichzelf iets makkelijker te maken. Er zijn immers wel degelijk wat basics die u kan doen om als motiverende leidinggevende uw visie te laten leven in uw organisatie, en zelf nog wat energie over te houden. 

Durf daarom in de spiegel te kijken als leidinggevende en schrijf u in voor deze opleiding. Met deze opleiding zet u de eerste stap om concreet met uw missie en visie aan de slag te gaan. Op die manier kunnen uw medewerkers die mee uitdragen. De ganse organisatie veranderen is geen one man job of korte termijn doelstelling. Maar toch kunt u als leidinggevende binnen uw team wel aan de slag gaan. 

Klein beginnen betekent achtergrond krijgen, oefeningen doen tot zelfreflectie, stilstaan bij wat ú wel zelf kan veranderen aan uw manier van leidinggeven en wat best behouden blijft. Het betekent stilstaan bij hoe u ervoor kunt zorgen dat uw missie helder is en uw visie door uw medewerkers mee gedragen wordt. En hoe zorgt u ervoor dat het team op één lijn zit en de strategie bewaakt?

Laat ons eerlijk zijn: na deze opleiding zal de wereld niet veranderd zijn. Maar u zal uw wereld een beetje beter begrijpen en wel uitgedaagd zijn kleine stapjes te zetten. Dus overstijg uw dagdagelijkse realiteit en... begin.

Deze opleiding is bestemd voor:

leidinggevenden

Programma

09u00

–– Onthaal –—

09u30

De bouwstenen van gedragen leiderschap
Nancy De Vogelaere

12u30

–– Lunch –—

13u30

Krijg de uitdagingen op de kaart. Van persoonlijkheid tot dagdagelijkse realiteit.
Nancy De Vogelaere

15u00

–– Pauze –—

15u30

–– Aan de slag! Breng uw eerste stap(pen) in kaart en inspireer met uw missie, visie en strategie –—

16u00

–– Einde –—

Over de spreker(s)

Nancy De Vogelaere

Nancy De Vogelaere is politicoloog (UGent - 2000), volgde een aanvullende studie ontwikkelingssamenwerking (UGent, 2001) en Europees Recht (UGent, 2002). Intussen vervolledigde ze ook haar aggregatie (UGent - 2000-2002). Van 2010-2012 behaalde ze de master na master publiek management (Antwerp Management School). Ze is UCF-gecertificeerd coach (2015, The Coaching Square). Na een leven bij de Vlaamse overheid (2002-2015) als coördinator werkstations (betalen lonen leerkrachten), projectleider digitalisering en afdelingshoofd Informatie en Communicatie op het Ministerie van Onderwijs, werd ze volledig zelfstandig. Ze bouwde haar eigen zaak uit sinds 2016 samen met Elke Wambacq. Beiden zijn ze auteurs van verschillende boeken, artikels en blogs. Als keynote, trainer en coach inspireert Nancy sindsdien grote en kleine groepen - om mee hun organisatie in beweging te krijgen én te houden. Hands on. Let's cut the crap...

Meer info

Ook interessant

Personeel

Werken met de SWOT-analyse - 3de editie

Simonne Vermeylen

Bestel uw printeditie

Personeel

Risicomanagement

Guy Eeckhout

Bestel uw printeditie

Personeel

Bouwstenen voor vorming en opleiding van niveau E en D

An Bistmans
Peter Neirynck

Bestel uw printeditie

Personeel

Werken met managementteams

Mieck Vos
Theo Wijnen

Bestel uw printeditie

Organisatie

12 Nov

Opleiding: Van gesloten naar open werken

Locatie: Uitgeverij Politeia, Keizerslaan 34, 1000 Brussel

Prijs: € 165

Schrijf u in