Menu
25 Mar

Workshop: “Hoe maak je van je woonzorgcentrum een thuis om fier op te zijn?” - UITGESTELD

Spreker Robert Geeraert

Prijs:
€ 150,01
Schrijf u in

Incl. btw

  • 25-03-2020

Samenvatting

Deze opleiding is uitgesteld wegens het Corona-virus. U kunt wel nog steeds inschrijven omdat we deze opleiding sowieso laten doorgaan op een later tijdstip. Wij houden u dan via e-mail persoonlijk op de hoogte van de praktische details. Alle info over de impact van het Corona virus op onze activiteiten vindt u hier.

Een woonzorgcentrum of zorgteam dat zich wil onderscheiden, vraagt zich voortdurend af wat goed gaat en wat kan verbeteren. Gezonde zelfkritiek is het begin van kwaliteit.

In het eerste deel van de workshop maken wij kennis met goede praktijkvoorbeelden van persoonsgerichte zorg, kwaliteitszorg, buurtzorg, regie, participatie, samenwerking, personeelsbeleid en infrastructuur.

In het tweede deel krijgen de deelnemers een zelf-evaluatie-instrument aangeboden waarmee zij de sterke en minder sterke punten van het eigen woonzorgcentrum of team in kaart kunnen brengen. Op basis hiervan formuleren zij mogelijke interessante verbeterprojecten.

Deze opleiding is bestemd voor:

(Algemene) directeurs en bestuurders van woonzorgcentra, directies en coördinatoren bewonerszorg, afdelingshoofden, hoofdverpleegkundigen, kwaliteitscoördinatoren, beleidsverantwoordelijken, stafmedewerkers, voorzitters van bewonersraden.

Programma

09u00

–– Onthaal –—

09u30

Uiteenzetting
Robert Geeraert

10u45

–– Pauze –—

11u00

Uiteenzetting
Robert Geeraert

12u30

–– Lunch –—

13u30

Uiteenzetting
Robert Geeraert

14u45

–– Pauze –—

15u00

Uiteenzetting
Robert Geeraert

16u00

–– Einde –—

Over de spreker(s)

Robert Geeraert

Robert Geeraert, consulent woonzorg en levenseinde, is licentiaat psychologie, opvoedkunde en gezondheidszorg voor ouderen. Hij was raadgever ouderenzorg en thuiszorg van ministers Mieke Vogels en Adelheid Byttebier, directeur van de Vlaamse Vereniging voor Diensten Gezinszorg (VVDG), directeur van woonzorgcentrum De Groene Linde en stafmedewerker vorming van de VVSG. Robert is de oprichter van het eerste palliatief supportteam in een woonzorgcentrum en heeft relevante beroepservaring opgedaan in zowel de bijzondere jeugdzorg, de gerontopsychiatrie als in de sector voor personen met een beperking. Robert is momenteel gastprofessor welzijnsbeleid aan de Erasmushogeschool te Brussel en actief in de levenseindezorg.

Meer info

Ook interessant

Zorg & welzijn

Gids Woonzorg 3de editie

Elke Verlinden

Bestel uw printeditie

Zorg & welzijn

Beroepsgeheim in de openbare woonzorg

Joke Vandewalle
Elke Verlinden

Bestel uw printeditie

Zorg & welzijn

Canvas intern noodplan woonzorgcentra

Bestel uw printeditie

Zorg & welzijn

Implementatieboek: Sportproject De Sleutel

De Sleutel

Bestel uw printeditie

Kinderopvang

26 Jun

Webinar: Sociale Media in de kinderopvang

Locatie: Zoom.us

Prijs: € 75

Schrijf u in