Menu
29 May

Opleiding: Meer bereiken als directeur

Spreker Elke Panis , Jos Vanoppen

Prijs:
€ 89,00
Schrijf u in

Incl. btw

  • 29-05-2020

Samenvatting

Afleiding is frequent geworden in onze wereld van hyperconnectiviteit. Het steelt onze aandacht en focus. Hierdoor halen vele deadlines ons in. Meer nog, sommige gewone zaken leiden tot een crisis. Je kan er zeker bij directeurs niet omheen dat ze met 101 zaken tegelijkertijd bezig zijn, dat hun mailbox overvol zit en dat belangrijke taken vooruitgeschoven worden.

Na deze opleiding begrijp je beter waarom we zo vaak onze doelen niet bereiken. We leren u inzetten op goede gewoontes - want meestal knelt het schoentje niet aan onze wilskracht. Bovendien laten we u terugvallen op een volledig uitgebouwd werkschema om het vanaf nu efficiënter aan te pakken in uw school.

Deze opleiding is bestemd voor:

Schooldirecteurs

Programma

09u00

–– Onthaal –—

09u30

Uiteenzetting

10u45

–– Pauze –—

11u00

Uiteenzetting

12u30

–– Einde –—

Over de spreker(s)

Elke Panis

Elke, pragmaticus in hart en nieren, is financieel directeur van het ZOL ziekenhuis in Genk. Naast deze taak neemt ze diverse functies op in raden en commissies. Haar vakinhoudelijke expertise is de ziekenhuisfinanciering. Haar efficiëntie en effectiviteit zijn spreekwoordelijk in ZOL.  Een immer clean desk als symbool, een toonbeeld van miraculeus vinden van documenten of lang vergeten verslagen en een vingervlugge Outlookexperte. Zij typt in een overleg sneller de afgesproken to do’s dan velen ze kunnen formuleren.

Meer info

Jos Vanoppen

Jos, theoreticus puur sang, werkte als manager in hetzelfde ziekenhuis. Als een echte pain in the ass doorkruiste hij het ziekenhuis met zijn adviezen en initiatieven over alles wat met efficiënt werken te maken heeft. Het interne vergadercircuit en overvolle inboxen vreesden zijn komst. Jos is nu op pensioen. Hij is een gepassioneerd lezer. Hij mengt de nodige filosofische invalshoeken met zijn immense kennis van alle mogelijke boeken, blogs en nieuwsbrieven over efficiënt en effectief werken. Zijn bijna veertigjarige carrière bezorgde hem een milde wijsheid.

Meer info

Ook interessant

Onderwijs

Professionalisering op school (Tweede herwerkte editie)

Andries Valcke
Jimmy De Wandel
Wilfried De Rijck

Bestel uw printeditie

Onderwijs

Toetswijzer voor de lagere school

Bestel uw printeditie

Onderwijs

AliASS

Paulette De Caluwe
Hilde Meganck
Carine Michiels
Joke Pauwels

Bestel uw printeditie

Onderwijs

Portfolio Studiegebied Personenzorg BSO

Inneke Fichefet
Mariëtte Mollu

Bestel uw printeditie

Hoger onderwijs

27 May

Opleiding: Rechtsregels in het hoger onderwijs

Locatie: Uitgeverij Politeia, Keizerslaan 34, 1000 Brussel

Prijs: € 89

Schrijf u in