Menu
03 Apr

Opleiding: Meer bereiken? Dan doe je het beter anders!

Spreker Elke Panis , Jos Vanoppen

Prijs:
€ 89,00
Schrijf u in

Incl het boek "Meer bereiken? Dan doe je het beter anders!"

Incl. btw

  • Uitgeverij Politeia, Keizerslaan 34, 1000 Brussel
    bekijk op kaart
  • Opleiding
  • het boek "Meer bereiken? Dan doe je het beter anders!"
  • 03-04-2020

Samenvatting

In deze opleiding beantwoorden Elke Panis en Jos Vanoppen (BeterAnders – Om meer te bereiken) deze vraag vanuit een praktijktheoretische achtergrond.

Afleiding is frequent geworden in onze wereld van hyperconnectiviteit. Het steelt onze aandacht en focus. Hierdoor halen vele deadlines ons in. Meer nog, sommige gewone zaken leiden tot een crisis. Je kan er niet omheen dat we met 101 zaken tegelijkertijd bezig zijn, dat onze mailbox overvol zit en dat belangrijke taken vooruitgeschoven worden.

Achteraf begrijp je beter waarom we zo vaak onze doelen niet bereiken. Ons uitstelgedrag krijgen we onder controle dankzij in te zetten op goede gewoontes want meestal knelt het schoentje niet aan onze wilskracht. Bovendien zult u steeds kunnen terugvallen op een volledig uitgebouwd werkschema om het vanaf nu beter en anders aan te pakken.

Programma

09u00

–– Onthaal –—

09u30

Uiteenzetting

11u00

–– Pauze –—

11u15

Uiteenzetting

12u30

–– Einde –—

Over de spreker(s)

Elke Panis

Elke, pragmaticus in hart en nieren, is financieel directeur van het ZOL ziekenhuis in Genk. Naast deze taak neemt ze diverse functies op in raden en commissies. Haar vakinhoudelijke expertise is de ziekenhuisfinanciering. Haar efficiëntie en effectiviteit zijn spreekwoordelijk in ZOL.  Een immer clean desk als symbool, een toonbeeld van miraculeus vinden van documenten of lang vergeten verslagen en een vingervlugge Outlookexperte. Zij typt in een overleg sneller de afgesproken to do’s dan velen ze kunnen formuleren.

Meer info

Jos Vanoppen

Jos, theoreticus puur sang, werkte als manager in hetzelfde ziekenhuis. Als een echte pain in the ass doorkruiste hij het ziekenhuis met zijn adviezen en initiatieven over alles wat met efficiënt werken te maken heeft. Het interne vergadercircuit en overvolle inboxen vreesden zijn komst. Jos is nu op pensioen. Hij is een gepassioneerd lezer. Hij mengt de nodige filosofische invalshoeken met zijn immense kennis van alle mogelijke boeken, blogs en nieuwsbrieven over efficiënt en effectief werken. Zijn bijna veertigjarige carrière bezorgde hem een milde wijsheid.

Meer info

Ook interessant

Sociaal beleid & werk, Zorg & welzijn

Buurtbudget

Leen Heylen
Liesbet Lommelen
Joke Coussement
Dorien Gryp

Bestel uw printeditie

Sociaal beleid & werk

Wegwijzer naar een integrale hulpverlening - 8ste ed.

Ria Vandaele

Bestel uw printeditie

Sociaal beleid & werk

Leidraad voor het bestuur van een SHM

Björn Mallants

Bestel uw printeditie

Sociaal beleid & werk

Sociaal schaduwwerk

Mieke Schrooten
Rebecca Thys
Pascal Debruyne

Bestel uw printeditie

Sociaal beleid & werk

Wegwijs in het bijzonder comité voor de sociale dienst

Peter Hardy

Bestel uw printeditie