Menu
28 Nov

Studiedag: Het Politiestatuut: de verlofregeling uitgelicht

Spreker Leslie Bryssinck , Stéphanie Hayen , Sandra Tuypens , Judith Colle

Prijs:
189,-
Schrijf u in

Incl. btw

  • 28-11-2022
  • Erkenning baremische opleiding en IGO aangevraagd. Erkend door de OVB voor 5 punten.

Samenvatting

Het statuut van het personeel van de politiediensten is een steeds evoluerende materie die alle personeelsleden van de Geïntegreerde Politie nauw aan het hart ligt. Net deze voortdurende evolutie maakt het soms moeilijk om het bos door de bomen te zien.

Omdat de verloven iedereen aanbelangen en deze vaak aanleiding zijn tot statutaire vraagstukken, werd besloten de eerste studiedag voornamelijk toe te spitsen op deze thematiek, aangevuld met de nieuwigheden in het politiestatuut.

Onder meer vraagstukken rond de verlofstelstels in geval van een langdurige reis, zware ziekte en woningbrand zullen aan bod komen.

Deze opleiding is bestemd voor:

Politie, magistraten en advocaten

Programma

09u30

–– Onthaal –—

10u00

Uiteenzetting

16u00

–– Einde –—

Over de spreker(s)

Leslie Bryssinck

Leslie Bryssinck is werkzaam binnen de juridische dienst van de Federale Politie als adviseur-jurist binnen de sectie van het “administratief en sociaal statuut” (DGR/Jur/A), master in de rechten met specialisatie in het strafrecht en het strafprocesrecht alsook in het overeenkomstenrecht en bovendien docent politiestatuut aan verschillende politiescholen.

Meer info

Stéphanie Hayen

Stéphanie Hayen is werkzaam binnen de juridische dienst van de Federale Politie als adviseur-jurist binnen de sectie van het “administratief en sociaal statuut” (DGR/Jur/A), master in de rechten met specialisatie in het strafrecht en het strafprocesrecht, docent politiestatuut aan verschillende politiescholen en bovendien auteur van actualiteitsartikelen betreffende het politiestatuut.

Meer info

Sandra Tuypens

Sandra Tuypens is werkzaam binnen de juridische dienst van de Federale Politie als sectiehoofd van de sectie “administratief en sociaal statuut” (DGR/Jur/A), master in de rechten met specialisatie in het strafrecht en het strafprocesrecht, docent politiestatuut aan verschillende politiescholen en auteur van actualiteitsartikelen betreffende het politiestatuut.

Meer info

Judith Colle

Judith Colle is werkzaam binnen de juridische dienst van de Federale Politie als adviseur-jurist binnen de sectie van het “administratief en sociaal statuut” (DGR/Jur/A), master in de rechten met specialisatie in het strafrecht en het strafprocesrecht alsook in het personen- en familierecht, docent politiestatuut aan verschillende politiescholen en auteur van actualiteitsartikelen betreffende het politiestatuut.

Meer info

Ook interessant

Politie & veiligheid

Bestuur en organisatie van de lokale politiezone

Ben Gilot
Koen Van Heddeghem
Björn Cools
Peter Verheyden

Bestel

Politie & veiligheid, Recht

Handboek van de Indicatieve Tabel i.v.m. lichamelijke en andere schade

Walter Peeters

Bestel

Politie & veiligheid

Codex private veiligheid | 6de editie

Jan Cappelle

Bestel

Politie & veiligheid

Repertorium lokale politie 2022 - Répertoire police locale 2022

Bestel

Onderwijs, Personeel, Politie & veiligheid

Een job bij de politie | 6de editie (het oude: ik word politie-inspecteur)

Bart De Cocker
Fanny De Maeght
Kevin De Vlieger
Nathalie Adam

Bestel

Politie & veiligheid

Bestuurlijk handhaven

Koen Van Heddeghem
Annemie De Boye
Dirk Minten
Clara Vanquekelberghe

Bestel