Menu
28 Nov

Studiedag: Het Politiestatuut: de verlofregeling uitgelicht

Spreker Leslie Bryssinck , Stéphanie Hayen , Sandra Tuypens , Judith Colle

Prijs:
189,-
Schrijf u in

Incl. btw

  • 28-11-2022
  • Erkenning baremische opleiding en IGO aangevraagd. Erkend door de OVB voor 5 punten.

Samenvatting

Wegens het grote succes van deze studiedag, hebben we in een grotere zaal voorzien. Er zijn dus een beperkt aantal plaatsen vrijgekomen, wees er snel bij om nog een plaatsje te bemachtigen!

 

Het statuut van het personeel van de politiediensten is een steeds evoluerende materie die alle personeelsleden van de Geïntegreerde Politie nauw aan het hart ligt. Net deze voortdurende evolutie maakt het soms moeilijk om het bos door de bomen te zien.

Omdat de verloven iedereen aanbelangen en deze vaak aanleiding zijn tot statutaire vraagstukken, werd besloten de eerste studiedag voornamelijk toe te spitsen op deze thematiek, aangevuld met de nieuwigheden in het politiestatuut.

Onder meer vraagstukken rond de verlofstelstels in geval van een langdurige reis, zware ziekte en woningbrand zullen aan bod komen.

Deze opleiding is bestemd voor:

Politie, magistraten en advocaten

Programma

09u30

–– Onthaal –—

10u00

Uiteenzetting

16u00

–– Einde –—

Over de spreker(s)

Leslie Bryssinck

Leslie Bryssinck is werkzaam binnen de juridische dienst van de Federale Politie als adviseur-jurist binnen de sectie van het “administratief en sociaal statuut” (DGR/Jur/A), master in de rechten met specialisatie in het strafrecht en het strafprocesrecht alsook in het overeenkomstenrecht en bovendien docent politiestatuut aan verschillende politiescholen.

Meer info

Stéphanie Hayen

Stéphanie Hayen is werkzaam binnen de juridische dienst van de Federale Politie als adviseur-jurist binnen de sectie van het “administratief en sociaal statuut” (DGR/Jur/A), master in de rechten met specialisatie in het strafrecht en het strafprocesrecht, docent politiestatuut aan verschillende politiescholen en bovendien auteur van actualiteitsartikelen betreffende het politiestatuut.

Meer info

Sandra Tuypens

Sandra Tuypens is werkzaam binnen de juridische dienst van de Federale Politie als sectiehoofd van de sectie “administratief en sociaal statuut” (DGR/Jur/A), master in de rechten met specialisatie in het strafrecht en het strafprocesrecht, docent politiestatuut aan verschillende politiescholen en auteur van actualiteitsartikelen betreffende het politiestatuut.

Meer info

Judith Colle

Judith Colle is werkzaam binnen de juridische dienst van de Federale Politie als adviseur-jurist binnen de sectie van het “administratief en sociaal statuut” (DGR/Jur/A), master in de rechten met specialisatie in het strafrecht en het strafprocesrecht alsook in het personen- en familierecht, docent politiestatuut aan verschillende politiescholen en auteur van actualiteitsartikelen betreffende het politiestatuut.

Meer info

Ook interessant

Politie & veiligheid

Handboek Tucht bij de politiediensten | 3e editie

Alain Liners
Jana Mouton

Bestel

Politie & veiligheid

Veiligheidsscreenings

Wauter Van Laethem

Bestel

Politie & veiligheid

Wapenwet | 2de editie

Edwin De Baene

Bestel

Politie & veiligheid

Bestuur en organisatie van de lokale politiezone

Ben Gilot
Koen Van Heddeghem
Björn Cools
Peter Verheyden

Bestel

Politie & veiligheid, Recht

Handboek van de Indicatieve Tabel i.v.m. lichamelijke en andere schade

Walter Peeters

Bestel

Politie & veiligheid

Codex private veiligheid | 6de editie

Jan Cappelle

Bestel