Menu
28 Sep

Seminarie: Vaardig in besluitvorming

Spreker Sonja Reckers

Prijs:
139,-
Schrijf u in

Incl. btw

  • 28-09-2022

Samenvatting

Dagelijks hebben we in onze samenwerkingen te maken met het nemen van beslissingen. Maar hoe doe je dat concreet, beslissingen nemen waarbij je de verschillende meningen mee in overweging neemt en er toch voor zorgt dat genomen besluiten duurzaam zijn, door iedereen gedragen en opgevolgd worden? Hoe vermijd je dat genomen beslissingen ondermijnd worden en op een volgend overleg opnieuw op de agenda staan?

Vaardig zijn in besluitvorming is dan ook een kerncompetentie die ons als leidinggevende, directeur, coördinator, voorzitter slagkrachtig maakt. Wil je hierin nog sterker worden, dan is deze workshop een uitgelezen kans voor jou!

Deze opleiding is bestemd voor:

Leidinggevenden

Programma

09u10

–– Onthaal –—

09u30

Uiteenzetting

12u30

–– Einde –—

–– –—

Over de spreker(s)

Sonja Reckers

Sonja Reckers is master in de gezondheidswetenschappen met meer dan 20 jaar ervaring in human resources, welzijnsmanagement, leiderschap en conflictbemiddeling. Ze begeleidde inmiddels tal van organisaties, leidinggevenden, managers, teams. Werkvermogen, welzijn, veerkracht, wendbaarheid, besluitvorming, bemiddeling, autonoom motiveren, empowerment van leidinggevenden, teams en individuen zijn haar focus.

In 2018 schreef ze voor Politeia het boek Burn-out en leiderschap: vitamines voor zelfzorg en teamzorg. Sinds 2019 is ze erkend bemiddelaar in arbeidsrelaties. Sinds 2020 is ze erkend facilitator Deep Democracy en associate partner bij FLY waar ze onder meer instaat voor de programmaleiding van de vernoemde thema’s en waarbij ze zelf organisaties, teams, leidinggevenden begeleidt, faciliteert, coacht, traint.
 

Meer info

Ook interessant

Personeel

Feedback geven en ontvangen

Ann Moreels

Bestel

Personeel

De pensioenthematiek in lokale besturen (4de editie)

Marijke De Lange

Bestel

Personeel

Meer bereiken? Dan doe je het beter anders!

Elke Panis
Jos Vanoppen

Bestel

Personeel

Het jungle-effect van de crisis

Nele Verrezen

Bestel

Personeel

Lean in gezondheids- en welzijnsvoorzieningen

Hans Crampe

Bestel

Personeel

Job zoeken: check

Catherine Ruys
Wim Coppieters

Bestel