Menu
30 Oct

Webinar: Sterk werkgeverschap vraagt strategische keuzes

Spreker Griet Robberechts

Prijs:
139,-
Schrijf u in

Incl. btw

  • 30-10-2023

Samenvatting

Woonzorgnet-Dijleland is trots op zorg. Het succes van goede zorg zit hier in de medewerkers. Elke dag opnieuw goede zorg blijven verstrekken, kan enkel als we goed voor medewerkers zorgen. Een plaats creëren waar medewerkers met volle goesting komen werken zodat ze morgen bij hun vrienden de job in de ouderenzorg en in ’t bijzonder in de woonzorgcentra De Wingerd, Dijlehof (Leuven) en Ter Meeren en Keyhof (Huldenberg) mee promoten, dat is onze uitdaging.

Goed werkgeverschap bouw je echter niet uit in een paar maanden. Het is een werk van jaren dat nooit af is en duidelijke strategische keuzes vraagt. We kiezen resoluut voor het concept van kleinschalig genormaliseerd wonen, een horizontaal hiërarchisch kader, het sterke geloof in de kerncompetenties en de diversiteit van talenten van medewerkers en een bedrijfscultuur die steunt op autonomie, participatie en verbondenheid. Medewerkers en teams zoveel mogelijk autonomie en verantwoordelijkheid geven, betekent dat ze ruimte krijgen voor kritische reflecties, out of the box denken en het voortdurend zoeken naar goede voorstellen en oplossingen die vaak verrassend zijn. Iedereen is hier leider op zijn eigen niveau. Elke medewerker, heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en neemt daar ook eigenaarschap voor op.  Hierin investeren we dagelijks: samen ontdekken, samen creëren, samen verbeteren.

Schrijf je met vijf personen in (van eenzelfde organisatie), factureren we slechts vier deelnemers. Mail in dit geval naar events@politeia.be.

Deze opleiding is bestemd voor:

Zorgsector

Programma

09u50

–– Onthaal –—

10u00

Uiteenzetting

11u00 - 11u30 (Q&A)

–– Slot –—

Over de spreker(s)

Griet Robberechts

Griet Robberechts is master sociale wetenschappen. Ze is gedurende 30 jaar actief in de zorg, zowel in de thuiszorg als in de residentiële zorg. Ze is nu algemeen
directeur Woonzorgnet-Dijleland, directeur Expertisecentrum Dementie Vlaams-Brabant Memo en mede-initiatiefnemer van de Zorgcirkels Jongdementie.
 

Meer info

Ook interessant

Zorg & welzijn

Bewegen tijdens en na kanker

Marie Crabbé
Vicky Van Stappen
Ine De Clerck
Dimitri Vrancken

Bestel

Zorg & welzijn

Voed je brein

Yves Meersman

Bestel

Zorg & welzijn

Gids PVF

Onafhankelijk Leven vzw

Bestel

Zorg & welzijn

PEP-talk voor toekomstige ouders

Habadia El Asjadi
Najua El-Fakeh
Maëlle De Coninck
Kim Van Hoof

Bestel

Zorg & welzijn

Handboek financiering residentiële ouderenzorg | Print + digitaal met abonnement

Evi Beyl

Bestel

Zorg & welzijn

Dementie bij mensen met een verstandelijke beperking (werkboek)

Expertisecentrum Dementie

Bestel