Menu

Duurzaam FM

door Mieke Pieters

Prijs
45,-
E-book met 5 persoonlijke downloads.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Facility managers zijn dagelijks bezig met duurzaamheid, vaak gelinkt aan kostenbesparingen via acties op vlak van energie-efficiëntie, technieken om materialen en energie te reduceren, recyclage om de afvalkosten te verminderen en de aankoop van duurzame producten en diensten. Maar wat betekent duurzaamheid nu eigenlijk in een facilitaire context?

Deze content wilt de facility manager anders doen kijken naar duurzaamheid en performantie binnen de werking van Facility Management. Het geeft inzichten in hoe u een overtuigende business case voor duurzaamheid op het hoogste niveau van de organisatie kan brengen. Stap voor stap toont het boek hoe u resultaten kan boeken op vlak van duurzaamheid én kost.

Over de auteur(s)

MP

Mieke Pieters

Mieke Pieters is Sustainable Procurement Expert bij The Global Picture. Mieke Pieters is economist van opleiding en werkt sedert 2006 voor de Stad Gent na passages bij Oxfam België en VLIR-UOS. Ze startte bij de Stad Gent als coördinator van het MVO-Platform. Sedert 2009 is ze verantwoordelijk voor de uitbouw van het strategisch en duurzaam aankoopbeleid. Ondertussen volgt ze haar eigen weg als trainer en coach op vlak van duurzaam aankopen, supply chain en facility management. Mieke is mede-oprichter van het Europees platform voor duurzaamheidstraining, CSR CAMPUS.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Mieke Pieters
ISBN (print): 9782509025388
ISBN (digitaal): 978-2-509-02540-1
Verschijningsdatum: 2015-10-19
Aantal pagina’s: 214
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Bestuur & organisatie

Schoonmaakbeheer

Tamara Bruning

Bestel

Bestuur & organisatie

Technisch gebouwbeheer

Peter Bockstaele

Bestel