Menu

Openstellen van schoolsportinfrastructuur

Leidraad voor lokale besturen en scholen

door ISB vzw

Prijs
€ 29.00
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Ruimte die geschikt is om aan sport te doen moet zo goed mogelijk ingezet worden. Het naschools gebruiken van schoolsportinfrastructuur is een belangrijke stap in het efficiënt inzetten van publieke ruimte. Zowel de school, als de gebruikers en de lokale besturen plukken de vruchten van een goed opgezette samenwerking.

Deze publicatie helpt je om inzicht te krijgen in de meerwaarde van structureel openstellen van schoolsportinfrastructuur en je eigen visie scherp te stellen. Het kan een leidraad zijn voor wie wil starten met de openstelling en biedt praktische tips voor scholen die klaar zijn om een stap verder te gaan. In verschillende hoofdstukken worden de praktische uitdagingen omschreven en mogelijke aanpakken naar voor geschoven. Met behulp van al deze informatie en online raadpleegbare sjablonen, infofiches, praktijkvoorbeelden en veel meer, kan je stappen zetten om naar een structurele openstelling te evolueren.

Wanneer het op de juiste manier wordt aangepakt is het naschools inzetten van schoolsportinfrastructuur voor iedereen de beste oplossing! Stel jij (je er voor) open?

Over de auteur(s)

Iv

ISB vzw

Het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid (ISB) is de ledenvereniging en kenniscentrum voor het lokaal en regionaal sport- en beweegbeleid in Vlaanderen en Brussel. ISB beschikt over praktijkgerichte expertise en biedt informatie, duiding en vorming aan iedereen actief in de lokale sportsector. ISB verbindt met een netwerk van partnerorganisaties en overheidsinstanties.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): ISB vzw
ISBN (print): 9782509033451
Verschijningsdatum: 2019-01-07
Formaat: 210 x 210mm
Aantal pagina’s: 140
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Onderwijs

Een schooljaar in rechtsregels

Karen Weis

Bestel