Menu

Het nieuwe campagne voeren

door Nadja Desmet, Reinout Van Zandycke

Prijs
35,-
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

De politieke succesverhalen van de afgelopen jaren tonen aan dat je door het juist inzetten van sociale media en big data de verkiezingen kan winnen. Dit nieuwe campagne voeren heeft als doel het juiste publiek met de juiste boodschap te bereiken.

Daarnaast moet je als politicus voortdurend bezig zijn met het optimaliseren van je inspanning. Je strategie heeft immers enkel aan belang toegenomen. Het is niet meer voldoende om enkel en alleen wat berichten online te plaatsen.

Politici worden content marketeers - en dit continu, niet enkel tijdens de campagne.

Over de auteur(s)

ND

Nadja Desmet

Nadja Desmet en haar team van socialemediaburo.be helpen vele openbare, non- en social profit organisaties bij het uittekenen en implementeren van hun sociale mediastrategie. Zij zijn helemaal overtuigd van de kracht van sociale media en helpen je graag in elke fase van jouw groeipad naar een meer converserende organisatie. Een divers aanbod van online trainingen, workshops, strategie sessies, coaching, monitoren wat leeft op sociale media etc. gidst vele organisaties van how-to, tips & tricks tot strategische inzichten.

Meer info
RVZ

Reinout Van Zandycke

Reinout Van Zandycke is zaakvoerder van Exposure, een communicatiebureau dat onlinecommunicatie meer laat renderen door data en psychologie te gebruiken. De afgelopen 10 jaar specialiseerde Reinout zich in psychologie, nudging, politieke communicatie en digitale marketing. Daarnaast is hij docent, veelgevraagd keynotespreker en analist voor media.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Nadja Desmet, Reinout Van Zandycke
ISBN (print): 9782509029966
ISBN (digitaal): 9782509030047
Verschijningsdatum: 2017-06-01
Formaat: 160 x 240mm
Aantal pagina’s: 168
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Onderwijs, Politiek

Kiezen voor een lokaal onderwijsverhaal

Bestel

Politiek

Lokale politiek en democratie: 40 stemmen over stad en gemeente

Filip De Rynck
Jan Van Alsenoy

Bestel

Bestuur & organisatie, Communicatie & informatie, Omgeving, Personeel, Politiek, Recht, Sociaal beleid & werk

Extenso

Bestel