Menu

Noodprocedures in zwembaden | Tweede editie

door Netwerk Lokaal Sportbeleid

Prijs
34,-
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Volgens VLAREM moet elk publiek toegankelijk zwembad beschikken over geschreven procedures die de werking onder normale en onder noodomstandigheden beschrijven. Maar hoe begin je daaraan? Hoe gedetailleerd moet zo’n procedure zijn? Wat moet ze wel en niet bevatten? En wie betrek je er allemaal bij?

Elk personeelslid en bij uitbreiding iedereen die een taak heeft in de noodprocedure moet ook de inhoud ervan kennen. Hoe pak je het opleiden van die betrokkenen aan? Hoe organiseer je dat? Hoe beoordeel je een oefening? Op deze en veel meer andere relevante vragen van exploitanten van zwembaden biedt deze handleiding antwoorden.

Deze publicatie is het resultaat van een samenwerking van uitgeverij Politeia met het Netwerk Lokaal Sportbeleid. Deze tweede editie verscheen in september 2023.

Over de auteur(s)

NLS

Netwerk Lokaal Sportbeleid

Het Netwerk Lokaal Sportbeleid is de ledenvereniging en dienstverlenend kenniscentrum voor het lokaal en regionaal sport-, beweeg- en recreatiebeleid in Vlaanderen en Brussel. Als kenniscentrum beschikt Het Netwerk Lokaal Sportbeleid over praktijkgerichte expertise. De organisatie biedt informatie, duiding, begeleiding en vorming aan iedereen actief in de lokale sport- en recreatiesector. 

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Netwerk Lokaal Sportbeleid
ISBN (print): 978-2-509-04323-8
Verschijningsdatum: 2023-10-23
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Cultuur & vrije tijd

Cultuurcodex | Print + digitaal met abonnement

Lieselot Decalf
Marie-Laurence Naets

Bestel