Menu

Vakantiewetgeving in lokale besturen | 3de editie

door Dirk Neefs

Prijs
39,-
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

“Op hoeveel dagen vakantie heb ik recht?” Naast de jobinhoud en het loon is dit een van de meest gestelde vragen bij een sollicitatie. In tegenstelling tot de private sector is deze vraag in de publieke sector echter niet zo gemakkelijk te beantwoorden.

De auteur bespreekt daarom systematisch de verschillende vakantiestelsels die op lokale besturen van toepassing kunnen zijn. Hierbij gaan we dieper in op vakantiedagen, vakantiegeld, de overstap van privésector naar lokaal bestuur en de overdracht van niet-opgenomen vakantiedagen. De content werd volledig geactualiseerd en waar nodig aangepast aan de nieuwe regelgeving.

Over de auteur(s)

DN

Dirk Neefs

Dirk Neefs studeerde af als bachelor in het maatschappelijk werk, optie personeelswerk aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Hij startte zijn loopbaan als payroll- en personeelsverantwoordelijke in een lokaal bestuur. Daarna maakt hij de overstap naar de Vlaamse Opera en later ging hij aan de slag bij SD Worx. Bij Acerta focust Dirk zich opnieuw op de publieke sector. Als senior legal consultant Publieke sector ontwikkelde hij een uitgebreid aanbod open en incompany opleidingen op maat van de lokale besturen en van de publieke sector in het algemeen. 

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Dirk Neefs
ISBN (print): 9782509030818
Verschijningsdatum: 2017-10-12
Formaat: 160 x 240mm
Aantal pagina’s: 100
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Personeel

Managen van verandering

Luc De Schryver
Annemie Simkens
Theo Wijnen

Bestel