Menu

Praktijkboek zwembaden

door ISB vzw

Samenvatting

Zwembadbeheerders en -medewerkers zitten met heel wat vragen. Doorheen de jaren is reeds heel wat informatie verzameld en op diverse wijzen verspreid. Verspreid, dat is het juiste woord, de informatie was zodanig versnipperd dat verlies ervan dreigde… Hoog tijd om de beschikbare informatie te bundelen en aan te vullen met nieuwe items en informatie uit de praktijk. Met dit praktijkboek ‘Beheer en exploitatie van zwembaden’ wil ISB, vanuit haar rol als kenniscentrum van het lokale sportlandschap, de zwembadbeheerder een handig naslagwerk aanreiken waarin hij informatie vindt met betrekking tot allerlei vragen waar hij mee geconfronteerd wordt bij het beheren van een zwembad. Het praktijkboek is zo opgevat dat een stevige basis wordt meegegeven, zowel inhoudelijk als praktijkgericht.

Dit handboek kan gekocht worden via http://www.isbvzw.be/nl/webshop-products/22/beheer-en-exploitatie-van-zwembaden-praktijkboek.html

Over de auteur(s)

Iv

ISB vzw

Het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid (ISB) is de ledenvereniging en kenniscentrum voor het lokaal en regionaal sport- en beweegbeleid in Vlaanderen en Brussel. ISB beschikt over praktijkgerichte expertise en biedt informatie, duiding en vorming aan iedereen actief in de lokale sportsector. ISB verbindt met een netwerk van partnerorganisaties en overheidsinstanties.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): ISB vzw
Type Losbladig boek

Ook interessant

Cultuur & vrije tijd

Werken met het meerjarenplan en de BBC in cultuur, cultureel erfgoed, jeugd en sport

Hilde Plas

Bestel

Cultuur & vrije tijd

Handboek Sportraden

Bestel

Cultuur & vrije tijd

Sport en ruimte in beweging

Bestel

Cultuur & vrije tijd, Onderwijs

Openstellen van schoolsportinfrastructuur

ISB vzw

Bestel

Cultuur & vrije tijd

Noodprocedures in zwembaden

Bestel