Menu

Toolkit Personeelsselectie

door Vonk

Prijs
10,-
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

STOCKACTIE – tijdelijk maar 10 euro in plaats van 39 euro!

De juiste mensen op de juiste plaatsen krijgen: zo eenvoudig zou het moeten zijn. In de praktijk ligt het vaak moeilijker en de krapte op de arbeidsmarkt maakt het er natuurlijk niet beter op.

Deze ‘Toolkit Personeelsselectie’ helpt selectieverantwoordelijken en -jury’s van A tot Z bij selecties. Tips en tools gidsen je door de volledige procedure, zodat jij je echt kan focussen op het vinden van de geschikte kandidaat. We staan onder andere stil bij de voorbereiding (vacature, werving…), het opmaken van de selectieprocedure (interviewleidraad en selectietools), tips en technieken voor de eigenlijke selectie, evaluatie, rapportering en feedback… Voor wie werkt met een jury of selectiecommissie zijn er een aantal extra instrumenten om juryleden te begeleiden.

In deze toolkit vind je uitleg bij al deze aspecten, zodat je je selecties op een kwalitatieve, efficiënte en correcte wijze kan inrichten. En daarbovenop vind je inhoudelijke duiding en uitleg bij speciaal voor deze toolkit gemaakte filmpjes met do’s and don’ts.

Over de auteur(s)

V

Vonk

Vonk (vroeger BViC, Belgische Vereniging voor Interne Communicatie) is de grootste vakvereniging voor interne communicatie in België met ongeveer 500 leden, voornamelijk (interne) communicatieprofessionals van zowel multinationals als KMO’s, van zowel privé- als overheidsbedrijven. Vonk staat voor een versterkte professionalisering en bredere erkenning van interne communicatie als een essentiële managementstool in bedrijven, overheden en non-profitorganisaties.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Vonk
ISBN (print): 9782509014177
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Personeel

Het jungle-effect van de crisis

Nele Verrezen

Bestel

Personeel

Lean in gezondheids- en welzijnsvoorzieningen

Hans Crampe

Bestel

Personeel

Job zoeken: check

Catherine Ruys
Wim Coppieters

Bestel

Personeel

Burn-Out en Leiderschap

Sonja Reckers

Bestel

Personeel

De kracht van zelfsturende teams

Daan Sorgeloos
Guido Maes
Toon Torbeyns
Carla Arp

Bestel

Personeel

Gekonkelfoes in organisaties

Nele Verrezen

Bestel