Menu

Projectmatig werken in lokale besturen

door Katlijn Perneel, Theo Wijnen

Prijs
35,-
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Projectmatig werken in lokale besturen biedt projectleiders inzicht in wat projectmatig werken betekent. Het heeft de ambitie om vooral een praktijkboek te zijn, een naslagwerk voor al wie binnen het lokale bestuur betrokken is binnen de projectwerking. Het richt zich op alle enthousiaste projectleiders: ervaren of onervaren met projectwerking, projectleider van grote of van kleine projecten, aan het werk voor een klein of een groot lokaal bestuur.

Projectmatig werken in lokale besturen helpt de basisprincipes van projectmatig werken ontdekken, het geeft de nodige inzichten in vaardigheden en technieken. Maar het boek houdt er ook rekening mee dat projectmanagement geen exacte wetenschap is. Projectmatig werken en projecten leiden is in de eerste plaats omgaan met, leiden en motiveren van mensen om samen tot het gewenste resultaat te komen binnen de vooropgestelde tijd en met de vooropgestelde financiële en menselijke middelen.

Over de auteur(s)

KP

Katlijn Perneel

Katlijn Perneel is partner bij Parfinis. 

Meer info
TW

Theo Wijnen

Theo Wijnen was tot zijn pensionering in 2016 stafmedewerker organisatieontwikkeling bij de Vereniging van Vlaamse Steden & Gemeenten (VVSG).

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Katlijn Perneel, Theo Wijnen
ISBN (print): 9782509019615
Verschijningsdatum: 01-03-2014
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Personeel

Managen van verandering

Luc De Schryver
Annemie Simkens
Theo Wijnen

Bestel