Menu

Het decreet grond- en pandenbeleid: Vergunningsaanvragen en maatregelen betaalbaar wonen

door Floris Sebreghts, Olivier Verhulst

Prijs
30,-
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

We gaan nader in op het decreet grond- en pandenbeleid en meer specifiek op een aantal aspecten van vergunningsaanvragen en maatregelen over betaalbaar wonen. In een eerste theoretisch deel bespreken we de wetgeving. In het tweede deel behandelen we enkele zeer specifieke aandachtspunten: studentenkamers en serviceflats, de problematiek van de verkavelingsvergunningsplicht en de fasering van aanvragen.

Deze content kan dienst doen als belangrijke inspiratiebron voor stedenbouwkundig ambtenaren, projectontwikkelaars en particulieren bij het behandelen of indienen van vergunningsaanvragen. Het is een handig werkinstrument voor burgers en architecten die welbewust en doordacht een vergunningsaanvraag willen indienen, rekening houdend met de daarmee samenhangende gevolgen over sociale en bescheiden lasten.

Over de auteur(s)

FS

Floris Sebreghts

Floris Sebreghts is lid van de vakgroep rond administratief recht, milieurecht, ruimtelijke ordening en stedenbouw van GSJ-Advocaten, sinds meer dan 40 jaar actief in deze materie en regelmatig optredend voor zowel overheden, grote en kleinere ondernemingen als particulieren. 

Meer info
OV

Olivier Verhulst

Olivier Verhulst is lid van de vakgroep rond administratief recht, milieurecht, ruimtelijke ordening en stedenbouw van GSJ-Advocaten, sinds meer dan 40 jaar actief in deze materie en regelmatig optredend voor zowel overheden, grote en kleinere ondernemingen als particulieren. 

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Floris Sebreghts, Olivier Verhulst
ISBN (print): 9782509012555
Type Vastbladig boek