Menu

Het jungle-effect van de crisis

Hoe het coronavirus een nieuw ecosysteem installeerde in organisaties

door Nele Verrezen

Prijs
€ 25.00
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Nu al kunnen we stellen dat het coronavirus en de wereldwijde reactie erop het grootste veranderproces is waarmee we als mens de laatste decennia geconfronteerd zijn. Tal van levensdomeinen werden beïnvloed door ‘dit beestje’. Ook op professioneel vlak is er bijzonder veel verandering opgetreden. Bedrijven, organisaties, lokale besturen, teams en hun medewerkers zijn en worden geconfronteerd om zich sterk aan te passen aan een nieuwe, onvoorspelbare en ongekende situatie.

Het coronavirus heeft ons dus allen gekatapulteerd in een nieuwe realiteit. Het virus heeft een nieuw ecosysteem met zich meegebracht, dat blijvende gevolgen zal hebben in de toekomst. De draagwijdte van het coronavirus is ongezien en het effect op een team- en organisatiewerking mag zeker niet worden onderschat. Organisaties zijn immers geen statische eenheden, maar levende organismen gevoelig voor verandering.

Ben je benieuwd wat dit ecosysteem precies is? En wat dit dan precies betekent voor je organisatie, teams en medewerkers? Waar je dient op te letten en hoe je praktisch aan de slag kan met deze nieuwe situatie? Hoe je het co- en post-coronatijdperk het best vormgeeft?

Kom er alles over te weten in dit hands-on boek.

Over de auteur(s)

NV

Nele Verrezen

Nele Verrezen is criminologe en co-founder van Marcells Journey (www.marcellsjourney.be), waar ze bedrijven en organisaties ondersteunt in veranderprocessen en aan de slag gaat met teams om het beste uit zichzelf te halen. Na haar opleiding criminologie en verdere verdieping in het systeem- en veranderdenken, deed ze ervaring op in de social profit als leidinggevende en projectverantwoordelijke. Vanuit die ervaring en aan de hand van een creatieve aanpak gaat ze dagelijks aan de slag met mensen om hen te stimuleren en te ondersteunen.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Nele Verrezen
ISBN (print): 9782509037251
Verschijningsdatum: 2020-06-01
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Personeel

Vergadertechnieken - Vergaderen is (geen) kinderspel

Jos Huypens
Joke Renneboog

Bestel uw printeditie

Personeel

Professionele Vaardigheden organisatieontwikkeling

Bestel uw printeditie

Personeel

Managen van verandering

Luc De Schryver
Annemie Simkens
Theo Wijnen

Bestel uw printeditie

Personeel

Black Belt - Lean in zorg en welzijn

Hans Crampe
Luc De Muynck

Bestel uw printeditie

Personeel

Netwerking en organisatieontwikkeling

Theo Wijnen
Nick Thijs
Steven Van Roosbroek

Bestel uw printeditie