Menu

Sociale media in de kinderopvang - cahierreeks Kinderopvang

door Kristof D'hanens

Prijs
€ 20.00
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Sociale media bieden gigantische mogelijkheden om snel en gemakkelijk te communiceren als kinderopvanginitiatief met (groot)ouders, collega's en andere spelers uit je netwerk. Maar ze zorgen ook voor veel vragen bij wie werkt in de sector. Moet ik het op Instagram zitten? Is WhatsApp beter dan Messenger? Mag ik zomaar foto's maken en delen op Facebook? …

In dit Cahier zet communicatietrainer Kristof D'hanens (I Like Media) de relevantste sociale netwerken op een rijtje. Hij illustreert met een pak concrete voorbeelden hoe je ze goed inzet en hoe je het efficiënt en veilig houdt.

De Cahierreeks Kinderopvang is een uitgave van het VVSG-Steunpunt Kinderopvang in samenwerking met Uitgeverij Politeia. Bij elk Cahier krijg je ook toegang tot de website www.cahierkinderopvang.be, waar je de werkinstrumenten en andere handige documenten kan downloaden.

Over de auteur(s)

KD

Kristof D'hanens

Kristof D’hanens is freelance communicatietrainer bij I Like Media. Daarnaast maakt hij Vlaanderen warm voor apps en smartphones met Appstublieft. Hij doceert ook hij online journalistiek en crossmediale storytelling aan de UGent. Sinds 2011 gaat hij bijna dagelijks ergens in Vlaanderen opleiding geven over online communicatie. 

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Kristof D'hanens
ISBN (print): 9782509037268
Verschijningsdatum: 2020-06-22
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Zorg & welzijn

Meer buiten - cahierreeks Kinderopvang

Tina Schuddinck

Bestel

Zorg & welzijn

Mijn rug en ik

Hans Crampe

Bestel

Zorg & welzijn

Tijd voor agressiebeleid

Bestel

Zorg & welzijn

Ondernemerschap in de zorg

Arthur Vliegels

Bestel

Zorg & welzijn

Handleiding dementievriendelijke gemeenten

Veerle Baert

Bestel