Menu

Een (t)huis voor iedereen

Inspiratieboek sociaal wonen

door Vlaamse Maatschappij Sociaal Wonen

Prijs
30,-
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Een betaalbare, kwaliteitsvolle woning is essentieel om ons leven vorm te geven. De sector sociaal wonen heeft de sleutel in handen om die thuis te creëren voor iedereen, zeker voor wie het om welke reden dan ook moeilijk heeft of minder snel een aangepaste woning vindt.

Sociaal wonen bestaat 100 jaar. Al 100 jaar werkt de sector elke dag aan de ambitie om meer en beter sociaal wonen waar te maken.

Daarom bundelt de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen innovatieve, inspirerende en warme sociale woonprojecten in dit boek. Centraal staan de verhalen van de mensen achter deze projecten: de sociale huisvestingsmaatschappijen, hun professionele partners en natuurlijk de sociale huurders en kopers zelf.

Over de auteur(s)

VMSW

Vlaamse Maatschappij Sociaal Wonen

De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen, kortweg VMSW, is binnen het beleidsdomein Omgeving een extern verzelfstandigd agentschap van de Vlaamse Overheid. De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen wil sociaal wonen mogelijk maken. Ze stimuleert duurzame, kwaliteitsvolle en betaalbare woningen. Ze is een toegankelijke en efficiënte kredietverstrekker voor de sociale woonactoren en voor mensen in een kwetsbare woonsituatie. Ze is een deskundig partner, een innoverend kenniscentrum en een betrouwbare financieel beheerder voor het beleid en de sociale woonactoren.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Vlaamse Maatschappij Sociaal Wonen
ISBN (print): 9782509038593
Verschijningsdatum: 2021-03-15
Aantal pagina’s: 144
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Sociaal beleid & werk

Met REMI naar gelijkwaardige financiële hulpverlening

Nele Peeters
Marieke Frederickx
Ilse Cornelis
Bérénice Storms
Martine Dingemans

Bestel