Menu

Sssst, hier werkt men

Slimmer communiceren op de nieuwe werkvloer in 10 stappen

door Nancy De Vogelaere, Joke Renneboog, Elke Wambacq

Prijs
€ 24.99
E-book met 5 persoonlijke downloads.
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw.

Samenvatting

Weg met de oude organisatievormen, welkom aan het Nieuwe Werken! Het Nieuwe Werken vormt vaak een antwoord op de uitdagingen waarmee steeds meer organisaties geconfronteerd worden: de steeds mondigere klant of de mix van verschillende leeftijden en verwachtingen op de werkvloer. Maar niet alle medewerkers zijn even enthousiast over het Nieuwe Werken, waardoor nieuwe en oude methodes met elkaar verstrikt raken ... In ware Dinobuster-stijl nemen Nancy De Vogelaere, Joke Renneboog en Elke Wambacq in hun nieuw boek de make-over van uw organisatie onder handen. Ze laten u in de spiegel kijken tot u uiteindelijk samen met uw hele team het podium kan beklimmen. Een podium waarop iedere medewerker trots de boodschap van uw organisatie verspreidt en dat elke dag opnieuw, met plezier. Dinobusters Nancy De Vogelaere, Joke Renneboog en Elke Wambacq zijn drie dynamische ambtenaren die u gerust de Jani Kazaltzissen van het Nieuwe Werken mag noemen. De auteurs vertalen hun jarenlange praktijkervaring naar een praktisch stappenplan waar u meteen mee aan de slag kan. Het Nieuwe Werken een succes? Dankzij 'Sssst, hier werkt men' lukt het wél!

Over de auteur(s)

NDV

Nancy De Vogelaere

Nancy De Vogelaere is politicoloog (UGent - 2000), volgde een aanvullende studie ontwikkelingssamenwerking (UGent, 2001) en Europees Recht (UGent, 2002). Intussen vervolledigde ze ook haar aggregatie (UGent - 2000-2002). Van 2010-2012 behaalde ze de master na master publiek management (Antwerp Management School). Ze is UCF-gecertificeerd coach (2015, The Coaching Square). Na een leven bij de Vlaamse overheid (2002-2015) als coördinator werkstations (betalen lonen leerkrachten), projectleider digitalisering en afdelingshoofd Informatie en Communicatie op het Ministerie van Onderwijs, werd ze volledig zelfstandig. Ze bouwde haar eigen zaak uit sinds 2016 samen met Elke Wambacq. Beiden zijn ze auteurs van verschillende boeken, artikels en blogs. Als keynote, trainer en coach inspireert Nancy sindsdien grote en kleine groepen - om mee hun organisatie in beweging te krijgen én te houden. Hands on. Let's cut the crap...

Meer info
JR

Joke Renneboog

Joke Renneboog is HR-generalist bij het Departement Bestuurszaken. In 2012 was ze Young HR Talent of the Year. Joke Renneboog is betrokken bij verschillende moderniseringsprojecten van het personeelsbeleid van de Vlaamse overheid.

Meer info
EW

Elke Wambacq

Elke Wambacq is na een carrière in de overheid samen met Nancy De Vogelaere zaakvoerder bij Dinobusters.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Nancy De Vogelaere, Joke Renneboog, Elke Wambacq
ISBN (print): 9782509020956
ISBN (digitaal): 978-2-509-02248-6
Verschijningsdatum: 2014-10-22
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant