Menu

Praktijkboek kwaliteitszorg in welzijnsvoorzieningen

Laatste update: Artikel juni 2022

door Ann Moreels

Prijs
179,-
Online abonnement met jaarprijs (jan-dec). De juiste prijs wordt berekend op basis van de instapmaand.
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw.

Samenvatting

Deze publicatie wilt zorg- en dienstverlenende organisaties uitdagen, inspireren en stimuleren bij de verdere ontwikkeling van kwaliteitszorg in hun eigen organisatie.

De publicatie biedt je de toegang tot een bijhorend platform waarop regelmatig een nieuw artikel wordt geplaatst. Daarbovenop krijg je toegang tot de volledige database met alle artikels die ooit in dit handboek verschenen. Het platform biedt dus een stevige vertrekbasis en heel wat inspiratie om kwaliteitszorg op een systematische wijze te ontwikkelen en toe te passen.

Bovendien verschijnt er jaarlijks een handige pocket met daarin de eerder gepubliceerde artikels van dat jaar. In de artikels worden concrete projecten en activiteiten uit de praktijk opgenomen. De voorbeelden geven een goed inzicht in de praktijkervaringen, visie en toegepaste theorie bij collega-instellingen. Door de regelmatige updates speelt het platform voortdurend in op evoluties rond kwaliteitszorg binnen de welzijnssector. De bijdragen worden verzorgd door verschillende zorgprofessionals uit het veld.

Je wordt op de hoogte gebracht wanneer een nieuwe bijdrage verschijnt, en je kunt dus met de aangereikte ideeën van jouw kwaliteitszorgcollega’s vlot aan de slag binnen je eigen organisatie.

 

Over de auteur(s)

AM

Ann Moreels

Ann Moreels is organisatiepsychologe. In 2020 begeleidt Ann Moreels de regionale HRM-werktafels rond leiderschap binnen lokale besturen.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Ann Moreels
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant