Menu

Handboek Schuldbemiddeling

door Robin Van Trigt, Jan Vansantvoet

Prijs
569,-
Online abonnement met jaarprijs (jan-dec). De juiste prijs wordt berekend op basis van de instapmaand.
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw.

Samenvatting

Dit is hét referentiewerk voor budget- en schuldhulpverlening in Vlaanderen. Een ruime redactieraad van vakspecialisten en -practici waakt over de kwaliteit van de content en levert geregeld nieuwe, relevantie bijdragen aan. We geven een overzichtelijke structuur, bestaande uit een algemene en een juridische handleiding.

Naast een verhelderende methodiek bieden we een uitgebreide juridische handleiding. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen: partijen en actoren, soorten schulden, schuldendelging, invordering van schulden, collectieve schuldenregeling, zelfstandigen en schulden, bescherming van de consument, kredietschulden, bankdiensten en verzekeringen, huurschulden, schulden uit nutsvoorzieningen, gezondheidsschulden, schulden ten aanzien van de overheid en grensoverschrijdende aspecten. De algemene, met methodische invalshoeken, en juridische handleiding worden gestoffeerd met belangrijke rechtspraak, voorbeelden en praktijktips.

Over de auteur(s)

RVT

Robin Van Trigt

Stafmedewerker-jurist bij SAM vzw

Meer info
JV

Jan Vansantvoet

Jan Vansantvoet is stafmedewerker VTO en publicaties budget- en schuldhulpverlening bij SAM, steunpunt Mens en Samenleving vzw.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Robin Van Trigt, Jan Vansantvoet
ISBN (print): 9057180545
Verschijningsdatum: 2021-02-11
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant