Menu

Handboek schuldbemiddeling

door Robin Van Trigt, Jan Vansantvoet

Prijs
€ 778.01
Print en online abonnement met jaarprijs (jan-dec). De juiste prijs wordt berekend op basis van de instapmaand.
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Het Handboek Schuldbemiddeling is hét referentiewerk voor budget- en schuldhulpverlening in Vlaanderen. Een ruime redactieraad van vakspecialisten en -practici ter zake waakt over de kwaliteit van het boek en levert geregeld nieuwe, relevantie bijdragen aan. Het Handboek heeft een overzichtelijke structuur en bestaat uit een algemene (waaronder ook methodische aspecten) en een juridische handleiding.

Naast een verhelderende methodiek biedt het Handboek een uitgebreide juridische handleiding. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen: partijen en actoren, soorten schulden, schuldendelging, invordering van schulden, collectieve schuldenregeling, zelfstandigen en schulden, bescherming van de consument, kredietschulden, bankdiensten en verzekeringen, huurschulden, schulden uit nutsvoorzieningen, gezondheidsschulden, schulden ten aanzien van de overheid en grensoverschrijdende aspecten ... De algemene (met methodische invalshoeken) en juridische handleiding worden gestoffeerd met belangrijke rechtspraak, voorbeelden en praktijktips.

Wie meerdere abonnementen neemt, kan genieten van een gereduceerde prijs. 

Over de auteur(s)

RVT

Robin Van Trigt

Stafmedewerker-jurist bij SAM vzw

Meer info
JV

Jan Vansantvoet

Jan Vansantvoet is stafmedewerker VTO en publicaties budget- en schuldhulpverlening bij SAM, steunpunt Mens en Samenleving vzw.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Robin Van Trigt, Jan Vansantvoet
ISBN (print): 9057180545
Type Digitaal Losbladig boek

Ook interessant

Sociaal beleid & werk

Gezondheid kost geld - Eerste hulp bij gezondheidsschulden

Sylvie Tack

Bestel