Menu

E-books

U kan het e-book downloaden op uw toestel of e-reader. In dit geval voegt u het e-book eenmaal toe aan uw toestel of e-reader.


U leest op een desktop?

 • Van zodra u klikt op de downloadlink, wordt het bestand gedownload. Dit bestand verschijnt onmiddellijk (links)onderaan uw pagina.
 • U vindt vervolgens het bestand terug in uw map ‘Downloads’ van uw PC.
 • We raden volgende toepassingen aan om uw e-book te lezen:
  • Kobo (Applicatie in Microsoft Store). Lees in ons stappenplan hoe u Kobo installeert op uw toestel. 
  • Calibre (software die u installeert up uw toestel)
  • Icecream Ebook Reader (software die u installeert op uw toestel)


U leest op een tablet of smartphone?

 • Het e-book wordt automatisch opgeslagen op uw toestel.
 • We garanderen een goede weergave van de inhoud op Apple Books (Apple) en Google Play Books (Android & Apple).


U kan het e-book op 5 verschillende toestellen downloaden. Na 3 maanden of 5 downloads wordt de link automatisch gedeactiveerd.

Een ‘.EPUB’-bestand is het standaard formaat voor e-books. Al onze e-books zijn enkel beschikbaar als EPUB, omdat dit het grootste leescomfort biedt.

Kopieerbeveiliging zorgt ervoor dat alleen de eigenaar van een e-book het e-book kan openen. Wij gebruiken hiervoor een digitaal watermerk. Deze techniek legt in het e-book vast wie de eigenaar is, zowel met zichtbare als onzichtbare kenmerken.

 

Een digitaal watermerk hindert u als gebruiker niet om het e-book te lezen en laat u zelfs toe om een beperkt aantal kopieën voor eigen gebruik van het e-book te maken. Wordt het e-book illegaal verspreidt, dan kunnen wij aan de hand van het watermerk de oorspronkelijke eigenaar vinden.

Een EPUB met digitaal watermerk legt in het e-book vast wie de eigenaar is, zowel met zichtbare als onzichtbare kenmerken. Dit hindert u als gebruiker niet om het e-book te lezen en laat u zelfs toe om een beperkt aantal kopieën voor eigen gebruik van het e-book te maken. Wordt het e-book illegaal verspreid, dan kunnen wij aan de hand van het watermerk de oorspronkelijke eigenaar vinden.

Al onze e-books zijn beveiligd zodat u de inhoud ervan niet kan kopiëren of printen. Het auteursrecht geldt ook voor e-books. Daarom voorzien we een kopieerbeveiliging.

Nee. Al onze e-books zijn enkel beschikbaar als EPUB.

Een e-book is meteen beschikbaar vanaf de verschijningsdatum.

 

Wanneer u via onze website bestelt, ontvangt u uw persoonlijke downloadlink na enkele minuten op het e-mailadres waarmee u besteld heeft.

 

Indien u een e-book via mail bestelt, ontvangt u uw persoonlijke downloadlink binnen de 24 uur via e-mail. 

U kan de bestelling van een e-book binnen 24u na aankoop annuleren en indien u het e-book niet gedownload hebt. Gelieve daarvoor contact op te nemen met onze klantendienst.